Dorpstraat 50, Zoetermeer, 2712 AM.
Ma - Vrij : 09:00 - 17:00

Executive Search

Executive Search

Als werkgever in de bouw- en vastgoedsector loopt u vast wel eens aan tegen een situatie dat de reguliere wervingsmethodieken niet leiden tot het invullen van een personeel vraagstuk.

Bense Werving en Selectie biedt u de mogelijkheid om proactief kandidaten in de markt in beeld te brengen en ze exclusief te benaderen voor uw vraagstuk.
Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? Neem dan contact op met Peter Bense, adviseur Bense Werving en Selectie.

Ervaring

Door de ervaringsboog van inmiddels 23 jaar is de ondernemer Peter Bense in alle disciplines en processen thuis en kan hij kandidaten goed adviseren in de keuzes waar ze voor staan.

Manier van Aanpak

Samen met de opdrachtgever leveren wij een op maat-zoekopdracht. Naast deze ‘harde’ criteria heeft Peter met name oog voor de mens achter het CV. Dit om een duurzame match aan onze opdrachtgevers aan te bieden.

Breed Netwerk

Door het brede netwerk van Peter Bense staat het bureau nauw in contact met haar werkgevers en hun behoeftes, wat de mogelijkheid biedt kandidaten en werkgevers keer op keer te kunnen koppelen.

Huidige Positie

Bense Werving en Selectie heeft zich als bureau een positie in de markt verworven als adviseur tussen vraag en aanbod op het gebied van bouwkundig personeel.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod?

Neem dan contact op met Peter Bense, adviseur Bense Werving en Selectie.

Contact