Dorpstraat 50, Zoetermeer, 2712 AM.
Ma - Vrij : 09:00 - 17:00

Heden

Heden

Vanuit het schitterende voormalige hoofdpostkantoor aan de Dorpsstraat 50 in de oude dorpskern Zoetermeer is Bense Werving en Selectie actief en bestrijken wij voornamelijk het westen van de Randstad als werkgebied.

In het voorjaar van 2018 is de fundering gelegd voor Bense Werving en Selectie. Als vestigingsplaats gekozen voor Zoetermeer, enerzijds vanwege haar centrale ligging in de Randstad en anderzijds op de fiets naar kantoor is een bijkomende luxe.

De opdrachtgeversgroep die wij mogen voorzien van advies zijn kandidaten, bouwbedrijven, ontwikkelaars, advies en ingenieursbureaus, architectenbureaus en beleggers.
Bewust noemen wij de kandidaten ook als opdrachtgever, ondanks het feit dat zij geen betalende speler zijn in dit veld. De reden dat wij de kandidaat als eerste benoemen is de unieke positie die zij verdienen. Het gaat per slot van rekening om hun carrière en toekomst.

Ervaring

Door de ervaringsboog van inmiddels 23 jaar is de ondernemer Peter Bense in alle disciplines en processen thuis en kan hij kandidaten goed adviseren in de keuzes waar ze voor staan.

Manier van Aanpak

Samen met de opdrachtgever leveren wij een op maat-zoekopdracht. Naast deze ‘harde’ criteria heeft Peter met name oog voor de mens achter het CV. Dit om een duurzame match aan onze opdrachtgevers aan te bieden.

Breed Netwerk

Door het brede netwerk van Peter Bense staat het bureau nauw in contact met haar werkgevers en hun behoeftes, wat de mogelijkheid biedt kandidaten en werkgevers keer op keer te kunnen koppelen.

Huidige Positie

Bense Werving en Selectie heeft zich als bureau een positie in de markt verworven als adviseur tussen vraag en aanbod op het gebied van bouwkundig personeel.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod?

Neem dan contact op met Peter Bense, adviseur Bense Werving en Selectie.

Contact