Dorpstraat 50, Zoetermeer, 2712 AM.
Ma - Vrij : 09:00 - 17:00

Positie

Bense

Positie

Bense Werving en Selectie heeft zich als bureau een positie in de markt verworven als adviseur tussen vraag en aanbod op het gebied van bouwkundig personeel. Door de ervaringsboog (die inmiddels is opgelopen tot 23 jaar) is de ondernemer Peter Bense in alle disciplines en processen thuis en kan hij kandidaten goed adviseren in de keuzes waar ze voor staan.

De aanpak van het bureau is afwijkend ten opzichte van de overige aanbieders in deze sector. Het doornemen van een CV en het vergelijken met de taken in een functieprofiel is ondergeschikt in ons adviesproces. Uiteraard moeten alle feiten gewogen worden, maar de belangrijkste factor is de weging op de zachte criteria.
Denk hierbij aan persoonlijkheid, waar hecht iemand waarde aan, hoe is men in de omgang, en wat zoekt men in een werkomgeving. Als wij hier een beeld van hebben, dan pas is het mogelijk om een nieuwe werkgever voor hem of haar te selecteren.
Door deze selectiemethode toe te passen wordt automatisch de doelgroep die bij ons past kleiner, zowel aan de kandidatenkant als aan de opdrachtgeverszijde.

Ervaring

Door de ervaringsboog van inmiddels 23 jaar is de ondernemer Peter Bense in alle disciplines en processen thuis en kan hij kandidaten goed adviseren in de keuzes waar ze voor staan.

Manier van Aanpak

Samen met de opdrachtgever leveren wij een op maat-zoekopdracht. Naast deze ‘harde’ criteria heeft Peter met name oog voor de mens achter het CV. Dit om een duurzame match aan onze opdrachtgevers aan te bieden.

Breed Netwerk

Door het brede netwerk van Peter Bense staat het bureau nauw in contact met haar werkgevers en hun behoeftes, wat de mogelijkheid biedt kandidaten en werkgevers keer op keer te kunnen koppelen.

Huidige Positie

Bense Werving en Selectie heeft zich als bureau een positie in de markt verworven als adviseur tussen vraag en aanbod op het gebied van bouwkundig personeel.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod?

Neem dan contact op met Peter Bense, adviseur Bense Werving en Selectie.

Contact