Dorpstraat 50, Zoetermeer, 2712 AM.
Ma - Vrij : 09:00 - 17:00

Verleden

Bense

Verleden

Jongens, kunnen jullie even boven op kantoor komen?

Die vraag kwam van de directeur van een bouwbedrijf in Amsterdam waar ik als kind buiten schooltijd speelde, samen met mijn maatje Cor. Hij stelde ons de vraag of wij de bouwwerf op konden ruimen in plaats van er rommel te maken. Dat waren feitelijk mijn eerste betaalde voetstappen in de schitterende en veelzijdige bouwsector. Wat hierop volgde was de inschrijving op mijn bouwkundige opleiding in Zaandam. Terugkijkend op deze tijd werd hier de basis gelegd voor mijn bouwkundige en later commerciële carrière.

Peter Bense

Na het afronden van mijn opleiding ben ik gestart bij een gemeente als medewerker Bouw- en woningtoezicht, gevolgd door een periode als junior toezichthouder bij een constructeur. Deze beide ervaringen gaven mij het inzicht dat de aannemerswereld toch wel het beste bij mij paste en was de overstap naar een bouwbedrijf in Leidschendam een logische vervolgstap.

Binnen dit bedrijf ben ik werkzaam geweest in de uitvoering, de werkvoorbereiding, de calculatie en de kopersbegeleiding. In de laatste rol werd mijn werkveld verbreed met commercie, communicatie en de menselijke factor, iets wat vanaf dat moment de rode draad in mijn leven zou worden.

Bense Werving en Selectie

De vraag of toeval bestaat of niet kan ik niet beantwoorden maar op een vakantie in Frankrijk kwam ik in contact met een consultant van een bouwkundig detacheringsbureau. Niet veel later beklede ik dezelfde rol en trad ik op als intermediair tussen werkzoekende en werkgevers in de bouwsector.

Augustus 1999, het oprichten van mijn eigen bureau, Atros Werving en Selectie, was een feit. De eerste jaren was het bureau met name gericht op werving- en selectieactiviteiten en vanaf 2003 is daar een projectenbureau aan toegevoegd. Na 14 jaar, in oktober 2013 is Atros overgenomen door een grotere landelijke civiele detacheerder en kwam er helaas een eind aan een mooi bureau.

Ervaring

Door de ervaringsboog van inmiddels 23 jaar is de ondernemer Peter Bense in alle disciplines en processen thuis en kan hij kandidaten goed adviseren in de keuzes waar ze voor staan.

Manier van Aanpak

Samen met de opdrachtgever leveren wij een op maat-zoekopdracht. Naast deze ‘harde’ criteria heeft Peter met name oog voor de mens achter het CV. Dit om een duurzame match aan onze opdrachtgevers aan te bieden.

Breed Netwerk

Door het brede netwerk van Peter Bense staat het bureau nauw in contact met haar werkgevers en hun behoeftes, wat de mogelijkheid biedt kandidaten en werkgevers keer op keer te kunnen koppelen.

Huidige Positie

Bense Werving en Selectie heeft zich als bureau een positie in de markt verworven als adviseur tussen vraag en aanbod op het gebied van bouwkundig personeel.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod?

Neem dan contact op met Peter Bense, adviseur Bense Werving en Selectie.

Contact