Dorpstraat 50, Zoetermeer, 2712 AM.
Ma - Vrij : 09:00 - 17:00

Werving en Selectie

Werving en Selectie

Bense Werving en Selectie adviseert kandidaten en opdrachtgevers binnen de bouw- en vastgoedsector. Het doel van ons advies is dat een kandidaat een uitdagende baan vindt bij een geschikte werkgever of dat een opdrachtgever een vacature door ons bedrijf ingevuld ziet worden.

De procedure die wij doorlopen is als volgt; we maken kennis met de kandidaat of opdrachtgever, we brengen op basis van dat gesprek de markt in kaart. In overleg met beide partijen organiseren wij de kennismaking. We begeleiden de procedure en evalueren de gesprekken. De procedure wordt afgesloten met de indiensttreding van de kandidaat bij de opdrachtgever.
Uiteraard wordt er na het succesvol verlopen van de proeftijd een afspraak gemaakt om het hele traject te bespreken.

Ervaring

Door de ervaringsboog van inmiddels 23 jaar is de ondernemer Peter Bense in alle disciplines en processen thuis en kan hij kandidaten goed adviseren in de keuzes waar ze voor staan.

Manier van Aanpak

Samen met de opdrachtgever leveren wij een op maat-zoekopdracht. Naast deze ‘harde’ criteria heeft Peter met name oog voor de mens achter het CV. Dit om een duurzame match aan onze opdrachtgevers aan te bieden.

Breed Netwerk

Door het brede netwerk van Peter Bense staat het bureau nauw in contact met haar werkgevers en hun behoeftes, wat de mogelijkheid biedt kandidaten en werkgevers keer op keer te kunnen koppelen.

Huidige Positie

Bense Werving en Selectie heeft zich als bureau een positie in de markt verworven als adviseur tussen vraag en aanbod op het gebied van bouwkundig personeel.

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod?

Neem dan contact op met Peter Bense, adviseur Bense Werving en Selectie.

Contact